EnglishFrenchGermanHungarianItalianPortugueseRussianSpanish

Programok

Program ajánlataink Bajára és környékére:

 

  • Városnézés idegenvezető kíséretében csoportok számára.
  • Kirándulás Pörbölyre az Ökoturisztikai Központba, kisvasúttal a Gemenci erdőbe.
  • Sárkányhajózás a Sugovicán
  • Hajókirándulás 8-12-60 fős hajókkal a Sugovicán illetve a Dunán.
  • Egyéb javaslatok:

    Bajától néhány kilométerre található Hajós, ahol sok érdekes látnivaló van. Elsősorban a Hajósi Érseki Kastély, amit 2010-ben újítottak fel régi barokk stílusába. Állandó és időszaki kiállítások mellett, múzeumpedagógia várja felnőtteket és gyerekeket. A településen található még egy barokk stílusú Szt. Imre római katolikus templom és a Hajósi Pincefalu. Továbbutazva Baja felé a következő település Nemesnádudvar, ahol a Babamúzeumban különleges, régi babákban gyönyörködhetünk, a szőlészeti-borászati hagyományok tárházát, és a Bormúzeumot is megtekinthetjük.

    Hercegszántótól nem messze található a GemencZrt. tulajdonában lévő Karapancsai majorság, melyet a Karapancsai erdőtömb ölel körbe. A majorságot körülvevő ősparkban található az 1891-1896 között Habsburg Albrecht főherceg által épített Karapancsai kiskastély, valamint a Frigyes főherceg építette nagyobb vadászkastély.

 

Amennyiben valamelyik programunk felkeltette érdeklődését kérjük jelezze e-mailben sobrihalaszcsarda@sobrihalaszcsarda.hu vagy a36/79/420-654 -es telefonszámon. Mi leszervezzük Önnek/Önöknek a programot.